(Ziek) melden werknemer

46,00 excl. btw

In naleving van de Wet Verbetering Poortwachter is het tijdig melden van zieke werknemers essentieel, zelfs een wettelijke verplichting. Bij aanschaf van ons product ontvang je een e-mail om de ziekmelding van je werknemer door te geven. Na ontvangst van deze beveiligde gegevens leggen wij een volledig dossier aan ter ondersteuning van je werknemer.

Gratis Digitale Toegang tot het Dossier

Bij aanschaf van dit product krijg je kosteloos digitale toegang tot het dossier. Hiermee heb je direct inzicht in alle bevindingen en notities. Belangrijke documenten met betrekking tot het dossier kun je eenvoudig uploaden.

Uitnodigingsservice

Onze dienst is nu uitgebreid met een uitnodigingsservice, waarmee we je tijd besparen. Wij zorgen ervoor dat de uitnodigingsbrief voor de spreekuren bij de bedrijfsarts op tijd bij je werknemer terechtkomt. Geen zorgen meer over het zelf herinneren hieraan. Gedurende de looptijd van het dossier regelen wij de uitnodigingen. Zorg ervoor dat bij het doorgeven van de persoonsgegevens van je werknemer het e-mailadres en mobiele nummer correct zijn ingevuld. Laat ons je ondersteunen bij een vlotte en zorgvuldige begeleiding van je zieke werknemers.

Categorie:

Andere suggesties…