(Ziek) melden werknemer

44,50 excl. btw

In het kader van Wet verbetering Poortwachter is het tijdig (ziek)melden van je werknemer zeer van belang, zelfs een wettelijke eis. Je ontvangt bij bestelling het ziekmelden van de werknemer van ons een e-mail, waarna je beveiligd de gegevens van de betreffende werknemer kan doorgeven. Op basis van de verkregen gegevens leggen wij een dossier aan voor de begeleiding van je werknemer.

Toegang dossier
Je ontvangt GRATIS digitaal toegang tot het dossier bij bestelling van dit product. Je kan dan direct alle bevindingen en notities in het dossier raadplegen. Heb je belangrijke documenten t.b.v. het dossier? Upload ze dan eenvoudig in het dossier.

Uitnodigingen
Deze dienst is nu ook uitgebreid met het verzorgen van uitnodigingen. Om u tijd te besparen zorgen wij er voor dat de uitnodigingsbrief bij uw werknemer terecht komt. Je hoeft er nu niet zelf meer aan te denken. Gedurende de looptijd van het dossier zullen we je werknemer uitnodigen voor de spreekuren bij de bedrijfsarts. Zorg er wel voor dat bij het doorgeven van de persoonsgegevens van je werknemer het emailadres en het mobiele nummer goed zijn ingevuld.

 

Categorie:

Andere suggesties…