Second opinion (op offerte basis)

0,00 excl. btw

Bied uw werknemers het recht om een tweede bedrijfsarts te raadplegen voor ziekteverzuimbegeleiding, PAGO en gezondheidskundige consulten. Vanwege de complexiteit en de bijkomende kosten, zoals dossieroverdracht en het opvragen van medische informatie, wordt dit product op maat aangeboden en vereist het een gepersonaliseerde offerte. Geef uw werknemers de mogelijkheid tot uitgebreide zorg en overweeg de diverse aspecten van dit product door contact op te nemen voor een specifieke offerte. Wij streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij uw unieke behoeften en omstandigheden.

Categorie:

Beschrijving

Indien een werknemer tijdens een spreekuur zich niet juist bejegend voelt door de bedrijfsarts of dat hij met de bedrijfsarts niet door één deur kan, dan bestaat de mogelijkheid voor het aanvragen van een second opinion. Wij wijzen een andere bedrijfsarts aan, waarbij de medewerker zich opnieuw kan laten beoordelen of zich kan laten keuren.

Indien een medewerker het vervolgens dan nog niet eens is met het advies van de bedrijfsarts, dan dient hij of zij volgens de normale procedure van het UWV een deskundigenoordeel aan te vragen.

Andere suggesties…