Overleg bedrijfsarts (per 15 min)

68,75 excl. btw

Hoewel dit product geen wettelijke vereiste heeft, kan het in bepaalde gevallen nuttig zijn om specifieke situaties met de bedrijfsarts te bespreken en zaken te verduidelijken. Zie hieronder voor meer gedetailleerde informatie over dit product.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Verbeter de communicatie over verzuim en de vervolgstappen met ons Overleg Bedrijfsarts-product. Ideaal wanneer je met de bedrijfsarts wilt samenwerken om verzuim te bespreken, mogelijke vervolgstappen te bepalen, of de effectiviteit van je verzuimbeleid te evalueren. Daarnaast biedt dit product de mogelijkheid om specifiek over een (verzuimende) werknemer te overleggen.

Bestel dit product per 15 minuten, zodat je de flexibiliteit hebt om de duur van het overleg aan te passen aan je behoeften. Als je verwacht dat het overleg langer zal duren, kun je het product eenvoudig in veelvouden van 15 minuten bestellen.

Ons product stelt je in staat om op efficiƫnte wijze overleg te plegen met de bedrijfsarts, waardoor je snel en doeltreffend kunt inspelen op verzuimsituaties en je verzuimbeleid kunt optimaliseren. Raadpleeg indien nodig de website van het UWV voor aanvullende informatie en aarzel niet om contact met ons op te nemen als je extra hulp nodig hebt bij het bepalen van de benodigde hoeveelheid overlegtijd.

Andere suggesties…