Conflictbemiddeling / 3-gesprek

450,00 excl. btw

Los meningsverschillen, conflicten of ernstige ruzies op die de arbeidsverhoudingen verstoren met onze conflictbemiddelingsservice. Een onafhankelijke derde van de Vliegende Arbodienst treedt op als bemiddelaar tussen de betrokken partijen, met als doel samen een aanvaardbare oplossing te vinden.

Onze eerste stap is het herstellen van de dialoog, omdat vaak blijkt dat communicatie een belangrijk struikelblok is. De bemiddelaar faciliteert de partijen om gezamenlijk tot een oplossing te komen en brengt indien nodig alternatieve perspectieven naar voren. In situaties waarin de arbeidsrelatie ernstig beschadigd is en het vertrouwen volledig verloren lijkt, kan ook een mediator worden ingeschakeld. Echter, in de meeste gevallen biedt onze conflictbemiddeling een effectieve oplossing zonder de hoge kosten van een mediator.

Onze service omvat een voorbespreking, rapportage en reiskosten (maximaal 50 km vanaf ons hoofdkantoor in Zwijndrecht; daarbuiten €0,34 per km). De maximale tijdsbesteding bedraagt 3 uur, waarbij extra tijd indien nodig op basis van nacalculatie wordt berekend. Wij streven ernaar om uw arbeidsverhoudingen te herstellen op een efficiënte en kosteneffectieve manier.

Categorie:

Andere suggesties…