Conflictbemiddeling / 3-gesprek

435,00 excl. btw

Een meningsverschil, conflict of zelfs een flinke ruzie kan leiden tot een verstoring van de arbeidsverhoudingen. Met de inzet van conflictbemiddeling bemiddelt een onafhankelijke derde van de Vliegende Arbodienst tussen de partijen in het conflict. De bemiddelaar staat de partijen bij om samen een aanvaardbare oplossing te vinden.

Als eerste wordt getracht de dialoog weer tot stand te brengen. De communicatie tussen de partijen blijkt in veel gevallen verstoord en een belangrijk struikelblok. De bemiddelaar zal waar nodig ook andere invalshoeken aandragen bij het zoeken naar een oplossing. Indien de arbeidsrelatie dermate beschadigd is en het vertrouwen volledig weg is dan bestaat ook nog de mogelijkheid om een mediator in te schakelen, maar in de meeste gevallen brengt de conflictbemiddeling uitkomst en zijn hoge kosten van een mediator niet nodig.

Incl. voorbespreking, rapportage en reiskosten (max 50 km vanaf ons hoofdkantoor te Zwijndrecht, daarbuiten 0.34 ct per km). Maximale tijdsbesteding 3 uur. Extra tijd wordt indien nodig op basis van nacalculatie belast. 

 

Categorie:

Andere suggesties…