Huisbezoek

79,00 excl. btw

Voor het behoud van controle over een verzuimende werknemer kan een spoedcontrole een uiterst waardevol instrument zijn. Onze verzuimrapporteurs, hoewel geen bedrijfsartsen, staan paraat om u te ondersteunen. Binnen 24 uur na aanvraag ontvangt u een schriftelijke terugkoppeling per e-mail. Indien de aanvraag voor 10.00 uur wordt ingediend, wordt het bezoek op dezelfde dag uitgevoerd. Kies voor deze snelle en doeltreffende aanpak om snel inzicht te krijgen in de situatie en passende vervolgstappen te ondernemen bij verzuimende werknemers.

Categorie:

Beschrijving

Met ons huisbezoek bieden we een lekencontroleur de mogelijkheid om bij uw werknemer thuis langs te gaan. De lekencontroleur voert een gesprek met uw werknemer om te beoordelen wat er nodig is om hem of haar zo spoedig mogelijk te laten re-integreren.

U ontvangt een uitgebreid verslag van de controleur met de bevindingen, conform de geldende privacywetgeving. Om ervoor te zorgen dat de werknemer nog dezelfde dag bezocht kan worden, dient het huisbezoek voor 10 uur ‘s ochtends te worden aangevraagd. Houd er rekening mee dat een exacte tijd van het bezoek niet kan worden gepland, aangezien de controles op volgorde van postcode worden uitgevoerd. Kies voor deze service om op een persoonlijke en efficiĆ«nte manier de re-integratie van uw werknemer te bevorderen.