Bedrijfsarts 1e consult

198,75 excl. btw

De bedrijfsarts is er voor de gezondheid van iedereen die werkt. Werken is gezond, maar kan soms ook minder goed of zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. De bedrijfsarts kan dit in een vroeg stadium vaststellen. Dan is er vaak nog van alles aan te doen. Daarnaast kan de bedrijfsarts bij ziekte en verzuim aangeven wat een werknemer nog verantwoord kan doen. En dat kan de werknemer helpen bij het herstel en bij de hervatting van het werk. De meeste bedrijfsartsen worden ingeschakeld door werkgevers. Een goede werkgever zal graag in de gezondheid van zijn werknemers investeren en daarbij gebruik maken van de bedrijfsarts als adviseur.

De bedrijfsarts beoordeelt je werknemer op zijn of haar arbeidsgeschiktheid. De bedrijfsarts geeft naar aanleiding van dit gesprek aan wat je werknemer wel en niet kan. Aan de hand van dit spreekuur kan je als werkgever zien waarmee je jouw werknemer kan helpen om hem of haar te re-integreren binnen je bedrijf. Je ontvangt van de bedrijfsarts een verslag van het gesprek met daarin zijn / haar advies.

Door de medische situatie van je werknemer moet de bedrijfsarts in incidentele omstandigheden medische informatie opvragen bij de behandelaar om te voldoen aan wet- en regelgeving / om inzicht te verkrijgen in de structurele beperkingen. In deze situatie zullen wij op basis van nacalculatie de kosten (opvragen medische informatie) in rekening brengen.

Categorie:

Beschrijving

Let op: Bij een nieuw dossier dient ook het product (ziek)melden besteld te worden, zodat wij het dossier voor u kunnen aanmaken en openen.

Andere suggesties…