Bedrijfsarts 1e consult

210,00 excl. btw

De bedrijfsarts is er voor de gezondheid van iedereen die werkt. Werken is gezond, maar het kan soms ook minder goed of zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. De bedrijfsarts kan dit in een vroeg stadium vaststellen, wanneer er vaak nog veel aan te doen is. Daarnaast kan de bedrijfsarts bij ziekte en verzuim aangeven wat een werknemer nog verantwoord kan doen, wat kan helpen bij het herstel en de hervatting van het werk. De meeste bedrijfsartsen worden ingeschakeld door werkgevers die graag investeren in de gezondheid van hun werknemers en daarbij gebruik maken van de bedrijfsarts als adviseur.

De bedrijfsarts beoordeelt de arbeidsgeschiktheid van je werknemer en geeft naar aanleiding van dit gesprek aan wat je werknemer wel en niet kan. Dit biedt jou als werkgever inzicht in hoe je jouw werknemer kunt ondersteunen bij re-integratie binnen je bedrijf. Je ontvangt een verslag van het gesprek met de bedrijfsarts, inclusief zijn of haar advies.

In incidentele gevallen, wanneer de medische situatie van je werknemer dit vereist, moet de bedrijfsarts medische informatie opvragen bij de behandelaar om te voldoen aan wet- en regelgeving of om inzicht te verkrijgen in de structurele beperkingen. In deze situatie worden de kosten voor het opvragen van medische informatie op basis van nacalculatie in rekening gebracht.

Categorie:

Beschrijving

Belangrijk: Bij het aanmaken van een nieuw dossier is het ook noodzakelijk om het product “(Ziek)melden” te bestellen. Hierdoor kunnen wij het dossier voor u aanmaken en openen. Zorg ervoor dat u beide producten bestelt om een volledig en correct proces voor de dossieraanleg te waarborgen.

Andere suggesties…