Over de Vliegende Arbodienst

De zoveelste arbodienst, zal je nu misschien denken. Maar wij zijn niet zomaar een arbodienst. Wij werken volgens een geheel nieuw en slim concept, waarbij je als bedrijf altijd voordelig uit bent.

Elk bedrijf is verplicht zich deskundig te laten ondersteunen bij het arbo- en verzuimbeleid. De abonnementskosten hiervan zijn echter hoog, zelfs als je bedrijf weinig ziekteverzuim kent. Dat is eigenlijk best tegenstrijdig. Want waarom zou je zoveel geld betalen voor iets wat je niet vaak gebruikt? Dat dachten wij nou ook. Daarom betaalt een bedrijf bij ons niets per medewerker per jaar! Dat is wel een heel stuk goedkoper dan reguliere arbodiensten en toch bieden we minstens dezelfde kwaliteit. De geregistreerde bedrijfsarts biedt hier uitkomst. Bovendien hebben we een vliegensvlugge dienstverlening door onze korte communicatielijnen en regionale spreiding.

Geen gewone Arbodienst

De Vliegende Arbodienst is dus geen gewone arbodienst, maar een modern alternatief voor de arbodienst. De Vliegende Arbodienst, wellicht de beste, zeker de snelste, absoluut de goedkoopste. Veel overleg gaat via Internet. Echter de menselijke maat verliezen we nooit uit het oog.

Dan is bijvoorbeeld even overleggen wel zo efficiënt.

De beste arbodienst

We zitten voor je klaar!

Bel 088 – 83 77 890 van 8:30 uur tot 12:00 en van 13:00 uur tot 17:00.

Geen zin in hoge kosten?
Sluit direct een basiscontract af en verzeker u zelf van de beste arbozorg.