Informatie bij webshopbestelling

De webshop van de Vliegende Arbodienst ondersteunt u bij de uitvoering van uw arbobeleid op basis van eigen regie. Aangezien er wet- en regelgeving van toepassing is, kan het voorkomen dat niet alle kosten gedekt worden door uw bestellingen in de webshop. Denk hierbij aan aanvullende overleggen, het opvragen van medische informatie, of wanneer een werknemer zelf contact wenst met de bedrijfsarts. Deze incidentele bijkomende kosten kunnen op basis van nacalculatie extra aan u worden doorberekend.

Door het plaatsen van een bestelling in onze webshop geeft u aan op de hoogte te zijn van het bovenstaande en gaat u akkoord dat er aanvullende kosten in rekening gebracht kunnen worden.

We streven altijd naar transparantie en willen ervoor zorgen dat u goed geïnformeerd bent over eventuele bijkomende kosten die buiten het standaard bestelproces vallen.

De Vliegende Arbodienst is een handelsnaam van Direct ARBO BV. De algemene voorwaarden van Direct ARBO zijn van toepassing. Klik onderstaande link om de algemene voorwaarden te downloaden.